Op zaterdag 27 november 2021 is het uw laatste mogelijkheid dit jaar om een rondje Tourist Tram te maken in een PCC van de serie 1100.

In deze voor de Tourist Tramlijn omgebouwde tram kunt u in tien talen een audiotour volgen en wordt u een mooie gelegenheid geboden om Den Haag en Scheveningen te zien vanuit een rijdende tram. Leuker is er niet! Zeker nu steeds meer winkelstraten hun feestversiering van stal halen en ook huizen verlicht worden door de kerstversiering. Tickets en dienstregeling vindt u op de Tourist Tram pagina. Klikt u HIER!!! voor meer informatie!

Met de oudste PCC van het Haags Openbaar Vervoer Museum kunt u zondag 28 november nog een ritje maken. Het museum blijft dit jaar tot het einde van het jaar elke zondag geopend. PCC 1022, met bouwjaar 1952, rijdt deze zondag de ritten vanuit het museum aan de Parallelweg.

De dienstregeling voor deze zondag is:
12.45 uur; bestemming Voorburg
14.00 uur; bestemming Scheveningen Haven
15.15 uur; bestemming Wateringen.
Deze tramritten duren ongeveer een uur.

Maar in het museum is natuurlijk ook de rest van de collectie te bewonderen en is de tentoonstelling ‘Tussen dorpen en steden’ nog te bezoeken over de interlokale tram. Daar zijn de eerste en laatste rit ook eigenlijk wel een voorbeeld van.

Kaartjes kunt u kopen in het museum maar ook vooraf via de groene button onderaan deze pagina.
Hopelijk zien we u komend weekend in de Tourist Tram of in het museum.