Contactgegevens

E-mail webredactie HOVM
E-mail HOVM

Bezoekadres: Parallelweg 224, 2525 NL Den Haag
Postadres: Ter Borchstraat 7, 2525 XG Den Haag

HOVM privacyverklaring

De website hovm.nl is eigendom van Stichting Haags Openbaar Vervoermuseum, Parallelweg 224, 2525 NL Den Haag (hierna: HOVM). De website geeft informatie over het HOVM, de historische tramcollectie, ritten met historische trams in Den Haag en omgeving en allerlei evenementen in en om het museum.

Cookies

Het HOVM neemt de privacy van de bezoekers van de website uiterst serieus. Daarom verzamelen wij via onze website geen persoonlijke gegevens van de websitebezoekers voor commerciĆ«le doeleinden. Daarnaast verzamelen we geen persoonlijke gegevens die we eventueel aan andere partijen zouden kunnen leveren. Voor de analyse van het bezoek aan onze website maken we gebruik van Google Analytics. De verzamelde gegevens hebben onder andere betrekking op het aantal bezoekers, de bezochte pagina’s, het aantal keren dat een pagina wordt bezocht en de gebruikte zoekmachines en browsers. Wij gebruiken deze gegevens om onze website te verbeteren en nog aantrekkelijker te maken voor onze bezoekers. De gegevens zijn niet herleidbaar naar individuele personen.

Logbestanden

De server waarop de website hovm.nl staat, maakt zogeheten logbestanden aan. Hiermee voldoen we aan onze wettelijke plicht om de logbestanden gedurende een bepaalde periode te bewaren. Daarnaast gebruiken we deze bestanden om het bezoek aan onze website te analyseren en om eventueel te kunnen zien of er op onrechtmatige wijze wordt geprobeerd om toegang te krijgen tot de website. Alle gegevens zijn anoniem en de logbestanden worden binnen twee maanden verwijderd.

Contact

U kunt voor meer informatie met het HOVM contact opnemen per e-mail of post, of via het contactformulier op onze website. De gegevens van de telefoongesprekken slaan we in principe niet op. Wij zullen alleen uw naam, telefoonnummer en e-mailadres bewaren voor zover en zolang dit nodig is om u antwoord te geven. Ook deze gegevens zullen wij nooit aan derden ter beschikking stellen.

Neem contact met ons via nevenstaand contactformulier.