Soms heb je als trambestuurder een dienst vol variatie. Een volledige dienst kan soms uit maar liefst vier tramlijnen bestaan. Op die manier kom je in alle uithoeken van het tramnet.

Deze dienst wordt natuurlijk iedere dag gereden, maar soms heb je het geluk dat je deze dienst zelf mag rijden. De dienst begint met een rit de aflosauto naar Vrederust. Vandaar maak je een slag met tram 9 naar Scheveningen Noord. In Vrederust pak je dan weer een aflosauto en gaat de reis naar Wateringen. Het zal duidelijk zijn dat je hier met tram 17 naar het Centraal station rijdt om vandaar verder te gaan als tram 15 naar Nootdorp. In Nootdorp ga je buiten dienst (Sorry, geen dienst) en ga je via de inrukroute naar remise Zichtenburg.

Uitzicht uit de cabine aan het Zwarte Pad, de rit op lijn 9 kan beginnen.

Na een pauze pak je weer een aflosauto om naar Scheveningen te rijden waar tram 11 al staat te wachten. Je rijdt daar 2,5 rit op tram 11 en daarna vanaf het Rijswijkseplein naar remise Zichtenburg. Dan zit de dienst erop en kun je tevreden terug kijken op een gevarieerde dienst.

Instaphalte aan de Dorpskade in Wateringen.

Halteren op Den Haag Centraal. Overschakeling van lijn 17 op lijn 15.

Avond rust op het vroeger geheten Zeerust.