Op zondag 24 oktober 2021 bent u ook weer van harte welkom in het Haags Openbaar Vervoer Museum tussen 12.30 en 17.00 uur.

Deze zondag zijn drie tramritten gepland met historische trams en kunt u nog een keer met de bus een rondrit maken naar Delft. Deze rondritten duren ongeveer een uur en naast deze ritten is natuurlijk ook nog genoeg te zien in het museum zelf. Naast de collectie museumtrams is ook de tentoonstelling ‘Tussen dorpen en steden’ te bezoeken. Ook zijn er diverse consumpties en souvenirs te verkrijgen.

De geplande dienstregeling en materieelinzet voor deze zondag is:
12.45 uur; Voorburg met motorwagen 36 en PCC 1022
14.00 uur; Delft met bus 319
14.00 uur; Scheveningen Haven met de 265+769
15.15 uur; Wateringen met de 265+769
Tickets voor het bezoek aan het HOVM kunt u kopen via de groene button linksonder deze pagina.

Behalve de opening van het HOVM en de hierboven genoemde ritten rijdt ook de Tourist Tram het hele weekend nog rond in Den Haag met PCC trams. Via een audiotour, in tien talen te beluisteren, wordt u in een uur tijd rondgeleid door Den Haag. Info over de Tourist Tram vindt u op de site van de tramlijn: Tourist Tram
Wilt u een keer een tram voor uzelf? Ook dat is mogelijk. Via de site Tramhuren.nl vindt u alle informatie hierover.  Maar ook de remise zelf kunt afhuren. Op de site van Remise Den Haag staat alles wat u weten wil hierover.

Lukt het zondag niet om het HOVM te bezoeken. Normaal was het museum in de winter gesloten. Maar goed nieuws! Ook in de winter zal het museum geopend zijn en blijven de trams rijden. Op 2e Kerstdag na bent u altijd van harte welkom tussen 12.30 en 17.00 uur.