Het Haags Openbaar Vervoer Museum gaat weer open. U bent komende zondag 6 februari van harte welkom. Het museum is vanaf dan weer wekelijks op de zondag geopend tussen 12.30 en 17.00 uur. Bezoek de historische tramcollectie en de tentoonstelling over de interlokale tramlijnen: Tussen Dorpen en Steden. Deze geeft een beeld over dit soort tramlijnen die steden verbinden over de hele wereld.

Deze tentoonstelling is nu ook extra leuk voor jonge bezoekers omdat er raadsels vallen op te lossen en de afgelopen maanden is Tussen Dorpen en Steden ook nog voorzien van meerdere modellen en een overzichtskaart van RandstadRail. In ons museum zijn bovendien diverse consumpties en souvenirs te koop.

Tramritten

Ook is het weer mogelijk om ritten met onze historische trams te maken. De geplande dienstregeling en materieelinzet voor deze zondag is:

1ste rit 13.00 uur: Statenkwartier: PCC 1022
2de rit 14.30 uur: Delft: PCC 1022

Mondkapje

Kaartjes zijn te koop in het museum zelf (alleen pin: geen contant geld). Om het HOVM te bezoeken is vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht. Ook moet u tijdens het bezoek en in de tram een mondkapje op.