Daags voor het uitkomen van het nieuwe studioalbum van zanger Ed Sheeran wordt aan fans de mogelijkheid geboden dit op originele plek eerder te beluisteren.

Vanaf station Leiden maakt treinstel 904 van de 2454 CREW drie slagen naar Zandvoort aan Zee. Onderweg kunnen fans tijdens een soort ‘Silent Disco’ luisteren naar het nieuwe album van de zanger wat op Bevrijdingsdag uitkomt.

Binnenkomst van de 904 in de Hofstad.

In Roosendaal heeft het treinstel speciale stickers gekregen en zijn ook de blauwe reclamebanen onder het geel verdwenen. Na de drie retourritten gaat het treinstel weer terug naar Roosendaal en komt de 904 ook door Den Haag Hollands Spoor. Daar is even een pauze is in de dienstregeling. Rinus van de Kuil legt het treinstel vast.

Treinstel en personeel rusten even uit op Den Haag HS.

Deze plan V is nog één van de drie treinstellen die soms nog op het hoofdrailnet te vinden zijn. Van de ooit 246 treinstellen, welke in de zestiger en zeventiger jaren gebouwd zijn, bleven deze drie uitverkoren om museumtreinstel te worden. Naast deze 904 heeft het Spoorwegmuseum treinstel 876 en de Karel Foundation treinstel 466. Deze laatste is in het rood beplakt.

De fraaie plan V onder kap van het fraaie Hollands Spoor.