De voorbereidingen voor het nieuwe Tourist Tram seizoen dat komend paasweekend start zijn in volle gang. Zo hebben we de trams gewassen die deze dienst gaan rijden en zijn dinsdag de stickers geplakt op de haltes die we aandoen.

Sticker wordt geplakt op de halte bij het World Forum. 4 april 2023

Met PCC 1304 rijden onze vrijwilligers de haltes op de route van de Tourist Tram af. Bij elke halte halen we de ladder uit de tram en plakken we een sticker op het bord om passagiers er op te wijzen dat hier de Tourist Tram stopt.

De Tourist Tram rijdt vanaf 8 april weer door Den Haag. Een mooie gelegenheid om de stad te bekijken en onderweg naar de audiotour te luisteren. In de eerste maanden wordt alleen in het weekend gereden. Maar tijdens Pasen natuurlijk ook op Tweede Paasdag. Omdat de normale route van de Tourist Tram nog niet beschikbaar is door werkzaamheden aan de tramsporen in het Statenkwartier en Zeeheldenkwartier rijdt de Hop-On, Hop-Off service de eerste maanden richting Scheveningen over de route van lijn 9 en terug naar Den Haag over de route van lijn 1.

Sticker zit bijna op het haltebord bij het Vredespaleis. 4 april 2023

Foto’s: Rogier Potter en Ferry Heres