Per 12 juni kunt u zich weer rond laten leiden door Den Haag op een speciale manier. Wat is nu fijner om vanuit een mooie oude tram de stad te verkennen. De Tourist Tram is een perfecte manier om dit te doen.
De Hop-On Hop Off tramservice van het Haags Openbaar Vervoermuseum laat u de mooiste stukjes van Den Haag en Scheveningen zien. En wil je ergens rondkijken, dan stap je uit en kan je later de tour verder volgen.
De afgelopen tijd hebben de vrijwilligers van het HOVM de trams onderhoud gegeven, zijn ze schoon gepoetst en zijn op de haltes waar gestopt wordt stickers geplakt. Tijdens de sightseeing kunt u in diverse talen de rondrit volgen via een audiotour.

Kaartjes koopt u vooraf via de site van de Tourist Tram. Natuurlijk worden tijdens de rit de Corona maatregelen van de overheid gevolgd en dient u nog een mondkapje te dragen tijdens de rit.
In juni rijdt de tram alleen de weekends. In de vakantie maanden juli en augustus rijden de trams op woensdag t/m zondag. Voor verdere info en kaartverkoop zie verder op deĀ site van Tourist Tram.