Het Haags Openbaar Vervoer Museum is komende zondag open maar daarna zijn we tot zondag 2 april wegens verbouwing gesloten. Jammer natuurlijk maar het kan even niet anders. In een deel van het museum komt een stevige betonnen vloer. Die is nodig om op een goede en veilige manier ruimte te bieden aan de machines van de Tramweg Stichting voor het restaureren van trams en het onderdelenmagazijn van het HOVM en de Tramweg Stichting.

De werkgroep Scheveningen van de TS en het HOVM zijn samen gegaan waardoor nu de machines en voorraden van beide organisaties net als de trams allemaal onderdak krijgen in het museum aan de Frans Halsstraat. Daarom wordt er nu ook flink opgeruimd en van de gelegenheid gebruik gemaakt om onderdelen zo op te bergen dat ze straks makkelijker en sneller terug te vinden zijn.

Om ruimte te maken voor de aanleg van de betonvloer moeten onderdelen, machines en trams tijdelijk elders in het museum worden gestald en dat zorgt er weer voor dat we even niet open kunnen voor het publiek. Alles met het doel om in de toekomst nog beter en efficiƫnter te kunnen werken aan onze museumtrams en het samengaan van HOVM en TS op een goede manier te laten verlopen.

Komende zondag open

Komende zondag 8 januari verwelkomen we u dan ook extra graag in ons museum. Bekijk de prachtige collectie trams, maak een ritje door de stad en bezoek de expositie en ook vanaf april openen we de deuren weer met veel plezier voor al onze bezoekers.