In de meivakantie is het mogelijk om bij HTM bijna gratis met je kind of kleinkind op stap te gaan. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene voor slechts 1 cent de hele dag mee op stap door de Haagse regio.

Het meivakantie kaartje is geldig in alle bussen en trams van HTM en alleen via de HTM app verkrijgbaar in de periode van 27 april tot en met 12 mei. Het kaartje is alleen geldig op de dag van aanschaf en bij controle laat je het zien in de app op je telefoon. Je hoeft er niet mee in of uit te checken.


In één bus is het kinderkaartje niet geldig en dat is de nachtbus. Deze is in het weekend van 26 april ook weer gaan rijden. Gedurende de nachten van vrijdag op zaterdag en die van zaterdag op zondag kan je na het stappen weer thuiskomen met de nachtbus. Tussen 01.00 en 05.00 uur rijden elke twee uur zes buslijnen door Den Haag en omgeving om het uitgaanspubliek thuis te brengen.


Het Nachtbuskaartje kost € 6,50 en is te koop in de HTM app. Gedurende de nachtelijke uren kan je ook in de nachtbus zelf een ticket kopen en betalen met je (mobiele) betaalpas of creditcard. Behalve door Den Haag rijdt de nachtbus ook naar Delft, Leidschendam, Voorburg, Poeldijk, Rijswijk, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.

Foto’s: HTM